ABOUT TIPS ISLAM HEALTH

Mar 22, 2017

Semak Syarak Kelayakan Ke UITM


Miss A nak kongsikan satu web ni dekat korang semua, especially yang lepasan SPM.
Yang tengah terpinga-pinga, tak tahu nak pilih kos apa lepas dah dapat result.
Harap-harap website di bawah ini dapat membantu korang.
InsyaAllah.


Miss A dapat website ni pun dari whatsApp.
Miss A sendiri pun dah pergi dekat UITM hari ahad lepas.
Tapi UITM yang Miss A pergi tu dekat kelantan area Machang.
Miss A pergi dekat pukul 3 petang jugak lah.
Sampai sana terus pergi ke meja urus setia.
Ya Allah, layanan akak-akak dekat UITM tu baik sangat.
Kalau boleh nak bagi 🌟🌟🌟🌟🌟 terus. Hahaha
Okee part tu dah lari dari tajuk dah rasanya. Haha
So, kalau korang ada impian , cita-cita nak masuk UITM,
Korang boleh fill kan maklumat and result korang oke.

Thanks for reading my entry. ❤ don't forget to leave your comment.

7 comments:

  1. Good luck semua pelajar lepasan SPM 2026, buatlah pilihan course yang bijak demi masa depan anda 😊

    ReplyDelete
  2. boleh jadi rujukan untuk adik2 yg nak sambung study di uitm :)

    ReplyDelete

 
This Blog Are Protected By Me . DO NOT OPEN MY PAGESOURCE . Full Designed by -Nur Irdina Zakaria-
...